Naše usluge

Content marketing ili marketing sadržaja je oduvijek bio važan dio marketinških strategija, a naročito danas, u eri digitalne revolucije, kada se informacija smatra najvažnijim alatom dobre komunikacije.

On je oduvijek bio ključna spona između brenda (tvrtke) i kupca (klijenta).

Stvaramo relevantan sadržaj za sve platforme. Informativan, edukativan ili zabavan – sadržaj uvijek mora donijeti novu vrijednost korisnicima i brendovima. Umjesto direktnog promoviranja proizvoda i usluga, kreiramo sadržaj u kojemu ih komuniciramo kao rješenje.


Content strategija


Pisanje sadržaja za Internetske stranice


Newsletteri


Native oglašavanje

Social media marketing i management. Objavljujemo, podižemo angažman, pravovremeno komuniciramo. Glas smo brendova kojima vodimo društvene mreže i na kojima svakodnevno komuniciramo s publikom.


Strategije komunikacije na društvenim mrežama


Community management


Kreiranje sadržaja


Oglašavanje na društvenim mrežama


Suradnja s influencerima


Edukacija i savjetovanje

SEO optimizacijom vaše stranice u tehničkom dijelu, a zatim i kroz pisanje ciljanog sadržaja povećat ćemo promet na vašoj web stranici bez plaćanja oglasa.

Naše SEO usluge kreirane su kako bi  vaša web stranica imala više posjeta i kako bi dugoročno pridonijeli s više prometa i prodaje posjetiteljima pozicioniranjem vaše stranice čim bliže prvoj stranici na Googleu i potom čim višoj poziciji na prvoj stranici (Google organic search).


SEO analiza/audit


SEO optimizacija sadržaja


Paid search


Performance marketing ima ključnu ulogu u poboljšavanju povrata ulaganja (ROI) u digitalnom prostoru.

Fokusirani smo na rezultate od samog postavljanja koncepta kampanje i u uvijek krećemo od iste premise: nikada nemoj pretpostavljati, već uvijek prvo istraži. U istraživačkoj fazi, vi ste glavni protagonist s obzirom da nitko ne zna više o vašem poslovanju od vas. Kad se upoznamo s vašom tvrtkom/brendom – moći ćemo kreirati  cijeli put korisnika od prvog istraživanja do kupovine. Definirati ćemo najbolje alate, oglašavanje i analitiku za svaku fazu. Potom ćemo kreirati performance strategije i razviti integrirana rješenja uz redovito testiranje i optimizaciju.


Osmišljavanje i upravljanje performance marketing kampanjama


SEO


Paid search


Cross channel oglašavanje i analitika


Display oglašavanje


Medijsko planiranje i zakup


Kreativni dio je nerijetko i najteži.

Umjesto da sami prelaze prepreke kako bi:

  • napravili istraživanje
  • smislili priču,
  • pronašli fotografa i/ili video snimatelja i montažera
  • došli do publike
  • komunicirali sa tržištem
  • analizirali
  • i to sve u okvirima budžeta,

>naši klijenti dobivaju potpuno ključ u ruke rješenje za digitalni marketing ovisno o raspoloživom budžetu.

Radimo s nizom iskusnih ( i nadasve genijalnih) fotografa i videografa. Na vašem projektu ćemo surađivati s onom/onim čiji stil najviše odgovara vašem brendu i stilu sadržaja koji treba kreirati.

Savjetovanje je odlična ideja ako trebate riješiti neki problem.

Dogovoriti ćemo konzultacije, popričati preko Zooma ili Whatsuppa i u sat vremena online razgovora krenuti rješavati probleme.

Prije konzultacija ćete popuniti upitnik kako bi se mogli pripremiti za razgovor prije samih konzultacija. Na taj način vam štedimo vrijeme i povećavamo produktivnost jer ćemo više vremena posvetiti poboljšanju profila i kreiranju strategije.

Nakon konzultacija ćete dobiti dokument sa sažetkom konkuzltacija i planom aktivnosti/radnja koje trebate poduzeti kako bi riješili problem.