Dobro došli u svijet digitalnog marketinga.

Naša priča

Bok. Mi smo Protagonist – agencija za digitalni marketing.

Bavimo se kreativnom komunikacijom brenda kroz stvaranje online sadržaja koji ima dušu i svrhu.

Internet marketing je naša snaga.

  • Kreiramo rješenja kao odgovor na izazove. (Često optimisti kažu da problemi ne postoje, da su to sve izazovi, a mi smo uvijek optimisti.)
  • Uvijek težimo gradnji brendova koji će promijeniti svijet.
  • Motivira nas kreativnost. I ugljikohidrati.
  • Volimo velike strategije, ideje, podatke i ljude velikog srca.
  • Ured nam je u Zagrebu i nikad nismo zadovoljni vremenom. Ni gužvom.

Fokusirani smo na posao i volimo ono čime se bavimo. Uvijek nam je stalo. Nikad nismo dosadni (bar se tako tješimo). Puno radimo i lijepo se ponašamo prema ljudima.

Protagonist je strateg. Dok radi rijetko se smješka. On nikad ne brka aktivnost s rezultatima.

Pričamo priču o vašem brendu u digitalnom svijetu.

digitalni marketing društvene mreže

Mijenjanjamo način na koji brendovi razmišljaju o sadržaju.

Protagonist se ”bori” na polju svih vrsta sadržaja – od pisanja PR članaka, native članaka, tekstova na društvenim mrežama, sadržaja web stranica do blog postova.

Sve to zapakirano u privlačne vizualne elemente i SEO optimizirano.

Nakon toga kreće ”borba” da sadržaj dođe do ciljane publike i donese prihod koji pravda investiciju u digitalni marketing.

Spajamo točkice…

Ne, nemamo vremena za rješavanje križaljki u dnevnim novinama, skandinavke ili još bolje – one rebuse u kojima spajaš točkice kako bi nacrtao zmaja. Ili zeca. 

Mi kreiramo priče koje spajaju točkice između brenda i njegove publike. 

Ova mala agencija stvorena od kreativnih i analitičkih glavica kombinira content strategiju, PR, produkciju video i foto sadržaja, društvene mreže, inbound marketing, optimizaciju i analyticse – integrirajući ih kroz sve digitalne platforme. 

Kad…

Kad umjetnost i znanost odu na dejt. 

Dobar sadržaj bi trebao biti kombinacija umjetnosti i znanosti. Jedno bez drugoga je totalni fejl.  Zato Protagonist spaja kreativu i analitičke procese kako bi vam isporučio sadržaj koji inspirira i motivira te doprinosi prihodima naših klijenata. 

Kad je sadržaj gorivo rakete koja se lansira 

Kreativan jezik, moćni vizuali i originalne ideje stvaraju platformu koja inspirira i angažira. 

Kreiramo sadržaj koji ima svrhu, utjecaj i dinamiku, sadržaj koji priča priču brenda, a kojeg lansiramo usmjerenog prema mjerljivim rezultatima. 

Za male i srednje velike…

Digitalni marketing za male i srednje velike tvrtke.

Za uspješnu kampanju potreban je koristan sadržaj, potrebno je poznavanje SEO-a i znanje kako to dvoje spojiti skupa s ciljem postizanja optimalnih rezultata. Potrebno je znati uz pomoć kojih alata predstaviti sadržaj publici i poznavati publiku ”u dušu”.

Moramo biti odlični u svom poslu kako bi uspjeli povećati promet na vašoj Internetskoj stranici i kako bi mogli izgraditi zajednicu dovoljno veliku da napravi dovoljan prihod vašoj tvrtci.

Sve češće primjećujemo da za content marketing kao dio digitalnog marketinga sredstva imaju tvrtke ”s dubokim džepovima”, dok su vlasnici manjih tvrtki prisiljeni plivati s onim što im je dostupno ili angažiraju nedovoljno vješte osobe. U oba pristupa – jedan ili više djelova slagalice će nedostajati.

Mi se bavimo malim i srednje velikim tvrtkama jer se jednako trudimo osvojiti tržište, jer volimo znati s kim ćemo proslaviti uspjeh.

11

godina marketinškog iskustva

Protagonist ekipa:

Lana Rogošić Blagojević

Lana Rogošić Blagojević

Founder

S puno utakmica u nogama tijekom proteklih 12 godina iskustva rada u tvrtkama na pozicijama PR managerice i direktorice marketinga, Lana zna što nedostaje vašem brendu kako bi osvojio tržište.
Prioritet joj je upoznati vaše tržište, otkriti vam novo, uživjeti se u ''mindset'' potrošača i kreirati idealnu strategiju.

32641693 10156396457362436 8147302104357142528 n e1621442075787

Renato

Hangar96, partner agency

Kreativac i beskrajno optimistična osoba. Od loših materijala čarolijom kreira prekrasne pripreme za tisak i osvaja dizajnom web stranica.

produkt fotografija

Vanjski suradnici

Fotografi

Naravno da nitko ne zna sve, pa tako ni mi. Zato angažiramo vanjske suradnike, ljude s kojima godinama surađujemo i točno znamo tko je najbolji za koji posao.

Želiš nas upoznati.