Za svaku tvrtku koja gleda dugoročno…

Nema rezultata bez strategije.  

Strategija je namijenjena tvrtkama koje žele postaviti održive temelje i dugoročno graditi brend. Namijenjena je vlasnicima tvrtki i marketinškim odjelima. Pisana je jasnim, razumljivim jezikom i odmah spremna za implementaciju.

Dogovori sastanak

Strategija digitalnog (internetskog) marketinga

Cjelovita strategija koja uključuje sve aspekte poslovanja i daje detaljne upute što i kako raditi kako bi postigli maksimalne prodajne rezultate.

Strategija nastupa na društvenim mrežama

U strategiji ćete pronaći detaljnu analizu okruženja i konkurencije, upute za upravljanje društvenim mrežama, mjesečni, polugodišnji ili godišnji plan ubjava s uključenim kampanjama koje će pomoći pri dostizanju ciljeva.

Strategija pojedinačne marketinške kampanje

U strategiji ćete pronaći prijedloge kreativne kampanje prilagođene vašem brendu i ciljevima koje želite postići. Ovisno o alatima kojima raspolažete, u strategiji će biti uključena analiza, komunikacijske poruke, plan objava na društvenim mrežama, vizuali, SEO optimiziran sadržaj…

Strategija SEO i Content marketinga

SEO se odnosi na tehnički proces u kojem povećavamo kvalitetu prometa prema vašoj web stranici, kao i što veći broj posjetitelja. Kroz content marketing kreiramo vrijedan i nadasve relevantan sadržaj zbog kojeg će vam porasti prodaja proizvoda ili usluga. Sam SEO bez content marketinga ne vrijedi ništa.

Kako izgleda proces izrade strategije?

01.

Upoznavanje i brief

Ovo je prva faza rada. Moramo se upoznati i prikupiti čim više informacija kako bi se čim bolje upoznali s vašom tvrtkom i riješili što više izazova. Skupa ćemo ispuniti brief nakon kojeg se bacom na istraživanje i pripremnu fazu izrade strategije.

2. dana>>>

02.

Kick off

Bacamo se na istraživanje i analize kako bi mogli sve aktivnosti temeljiti na egzaktnim podacima. U ovoj fazi, osim istraživanja kreiramo i komunikacijske poruke, brainstormamo.

4 dana>>>

03.

Razvoj

Nakon što smo u prethodnoj fazi istražili konkurenciju i ciljane skupine, napravili analizu tržišta, kreirali persone i došli do komunikacijskih poruka, u ovoj fazi već imamo gotov okvir.

14 dana>>> 

04.

Kreativa

U ova dva tjedna definirali smo tone of voice brenda, odredili dizajnerske smjernice i uz pomoć dizajnera kreirali sve kreativne dijelove strategije.

14. dana>>>

05.

Prezentacija i finaliziranje

Napokon ćemo vam pokazati što smo napravili. Primiti ćete svoj primjerak strategije u isprintu i u digitalnoj verziji, a mi ćemo proć kroz nju na prezentacijskom sastanku. Ujedno ćemo nakon sastanka unijeti i moguće korekcije ako ćete ih od nas tražiti.

2. dana>>>

Što je ukratko strategija digitalnog marketinga?

Želite se pridružiti digitalnom svijetu ili postići bolje rezultate na društvenim mrežama? Čini vam se da premalo ljudi posjećuje vašu web stranicu i da sve što radite baš i nema očekivane prodajne rezultate? 

Strategija digitalnog marketinga čuva jasno definirane smjernice koje pomažu tvrtkama koje će tek krenuti s digitalnim aktivnostima ili žele poboljšati postojeće. 

Ona će vam pomoći kako bi održali imidž brenda, dosegnuli novo tržište i razvili odnos s postojećim, a razvijanjem odnosa postižu se i bolji prodajni rezultati. 

Kome je namijenjena strategija?

Strategija je namijenjena tvrtkama koje žele postaviti održive temelje i dugoročno graditi brend. Namijenjena je vlasnicima tvrtki i marketinškim odjelima. Pisana je jasnim, razumljivim jezikom i odmah spremna za implementaciju. 

Koje probleme rješava strategija digitalnog marketinga?

Dobro implementirana strategija rezultira povećanjem dosega, prihoda i održivosti poslovanja.  

Strategija ne samo da će obuhvatiti i ojačati društvene mreže vaše tvrtke već će pojednostaviti integriranje online marketinga i odnosa s javnošću što će vam uštedjeti vrijeme, novac i resurse, smanjiti stres i izazove 24 satne komunikacije na društvenim mrežama. 

Ona ocrtava odgovarajuće komunikacijske ciljeve i identificira alate i taktike koje se trebaju koristiti za informiranje i interakciju s javnošću koristeći različite platforme. Takav, integrirani pristup ove strategije osigurava da nijedna od aktivnosti nije samostalna značajka, već njezin sastavni element. 

Želim samostalno voditi društvene mreže. Treba li mi strategija?

Strategija nastupa na društvenim mrežama služi kao neizostavni alat uz pomoć kojeg imate sve spremno kako bi sami mogli voditi društvene mreže u periodu koji izaberete. To može biti jedan mjesec ili cijela godina. Nitko ne poznaje vaše interne procese kao vi sami, pa zašto onda ne bi uz pomoć naše strategije bili prva osoba s kojom vaši fanovi imaju kontakt?

Svatko od nas koji put ne zna od kud bi krenuo i kako bi riješili neki izazov. Zadaća strategije je usmjeriti vas prema ciljevima i dati vam alate uz pomoć kojih imate know-how i vladate situacijom.

Sve kreće od strategije

Ona je temelj
Visoke performanse

Svaka strategija koju kreiramo služi za postizanje ciljeva. Cilj može biti brand awareness ali i promet koji je najčešće vama najvažniji. Danas se u digitalnom svijetu sve može mjeriti pa tako uključjemo i alate za mjerenje rezultata koje je strategija postigla.

Dogovori sastanak

Filter

Strategija

Kako napisati strategiju digitalnog marketinga

30.03.2022.
Digitalni marketing danas je važniji nego ikad, a strategija digitalnog…
Strategija

6 razloga zašto morate imati strategiju digitalnog marketinga u 2022.

25.11.2021.
Ako ste među onima koji još nemaju strategiju digitalnog marketinga…

Želite raditi s nama?

Dogovori sastanak