Smatrajte svoje poslovanje recimo….biljkom.  Zvuči čudno, zar ne? Ali ako bolje promislite i nije toliko čudno, jer svaku biljku (ako želimo da raste i razvija se) treba zalijevati, prihranjivati i stavljati na sunčevo svjetlo.

Ne znam zašto mi je biljka pala prva na pamet jer, do sada, mi je uspio preživjeti samo jedan sukulent na kojeg sam zaboravila, ali kužite poantu?

Kada uključite sve navedene čimbenike, vaša biljka će napredovati. Vaš posao je isti. Primijena pravih alata uzrokovati će rast.

Aplikacije koje navesti poznate su po tome što štede vrijeme i ubrzavaju procese razvoja.

Postoje alati za:

  • automatizaciju e-pošte,
  • izradu tečajeva,
  • upravljanje društvenim mrežama,
  • upravljanje projektima i
  • oni s unaprijed definiranim postavkama za uređivanje fotografija

Većina ljudi se već duže služi s njima, no ne znaju baš svi za njih te vam želimo pružiti pristup alatima za društvene medije koji nam pomogli da unaprijedimo svoje poslovanje.

AUTOMATIZACIJA NEWSLETTERA

Mailchimp

Mailchimp je američka platforma za automatizaciju marketinga i usluga marketinga putem e-pošte.

mailchimp t1ak
ONLINE DIZAJN

Canva

Canva je platforma za grafički dizajn, koja se koristi za stvaranje grafike na društvenim mrežama, prezentacija, plakata, dokumenata i drugog vizualnog sadržaja.

Volimo ovu aplikaciju jer u njoj kreiramo predloške za naše klijente koji žele sami objavljivati profesionalno dizajnirane objave ali nemaju vremena za kreiranje vizuala.

stickers
UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Trello

Ova aplikacija je idealna za razvoj produktivnosti. U njoj možete kreirati grupe (slično kao na Pinterestu), ali s listama, bilješkama i slikama, a različite grupe možete označiti različitim bojama, te napisati i podzadatke.

PROČITAJ ČLANAK KASNIJE

Pocket

Ova aplikacija vam omogućuje da spremite interesantne članke i objave za koje znate da ćete ih htjeti pogledati poslije, ali trenutno nemate vremena. Sve što trebate je kliknuti opciju „podijeli“ na dnu ekrana kako bi spremili članak.

save
ALAT ZA OBJAVLJIVANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Facebook Creator Studio

Puno je aplikacija za automatsko objavljivanje sadržaja na Instagramu, a najbolje od svih njih su nam Later. i Hootsuite No kako samo plaćene verzije imaju smisla (a i česti su bugovi u Later platformi), odlučili smo odustati i koristiti se Facebook Creator Studio platformom za uatomatsko zakazivanje objava na Facebooku i Instagramu.

Laterom se i dalje ponekad koristimo jer su neki klijenti navikli na njega, a i zgodan je jer prikazuje kako će Instagram feed izgledati kad se poslože sve objave za taj mjesec, dok se za klijente s puno platformi i komunikacije držimo Hootsuite platforme jer je najbolja ( a samim time i najskuplja) i kreira najbolje izvještaje o radu.

Vama predlažemo Facebook Creator Studio jer je besplatan, ima mogućnost zakazivanja neograničenog broja objava bez ulaganja dodatnog napora u objavljivanje sadržaja, može se zakazati jedna fotografija, ali i više njih (carousel) te videozapisi i IGTV, dodatan bonus je i mogućnost označavanja osoba, dodavanje lokacije i izrezivanje slika.

img hero mobile

Koji su vama najdraži alati? Javite nam

Lana Rogošić BlagojevićContent Creator